Therapie 

Jezelf vinden & zijn

Stresscounseling & Relatietherapie & Gezinstherapie

 

 

 

gezinscoachbanner

Nieuws

Gezinstherapie

We gaan er allemaal vanuit dat als we een gezin stichten dat dit rozegeur en manenschijn is. We hebben er in ons hoofd een bepaald beeld van, de praktijk wijst soms anders uit en er kunnen zich allerlei situaties voordoen, waar we zelf niet meer uitkomen en hulp kunnen gebruiken. Het draaiend houden van een gezin is niet altijd even gemakkelijk en problemen kunnen zich opstapelen. Denk hierbij aan problemen bij het opvoeden van de kinderen, financiële problemen, geen goede communicatie tussen gezinsleden, het organiseren van het dagelijkse gezinsleven. Glipt het je allemaal tussen de vingers door? Heeft u het gevoel geen verbinding meer te voelen met de leden van het gezin? Dan is het tijd voor verandering!

Samen met Praktijk Vind Jezelf gaan we er voor zorgen dat er weer rust komt binnen het gezin. Gaan we de problemen aanpakken en als uitdagingen zien. Er vinden individuele gesprekken plaats met de gezinsleden en gezinsgesprekken plaats (huiskamergesprekken), waarbij gevoelens worden blootgelegd, waarbij problemen aan de orde worden gesteld en opgelost. Ook krijgt u handvatten aangeboden om mee verder te kunnen gaan. Plan een afspraak in om weer rust en liefde binnen het gezin te creeren.

Naast gezinscoaching biedt praktijk Vind Jezelf ook Familiecoaching aan.

Familiaire relaties

Een familiaire relatie kan een zegen of een vloek zijn. Je hebt ze niet voor het kiezen en je hebt er geen controle over. Wanneer er problemen ontstaan, is vaak het eerste waar we naar grijpen, de ander te overtuigen van ons gelijk. In de praktijk werkt dit niet en kunnen de problemen eigenlijk alleen maar groter door worden. Met verwijdering tot gevolg. Hier zit niemand op te wachten en er blijft altijd iets knagen als het zover is gekomen. 

Komt u er niet meer uit? Is er altijd sprake van ruzie met familieleden? Is er geen contact met een van uw kinderen en wilt u dit graag herstellen?

Dan ben ik er voor U. Ik kom u helpen om uw leven weer op de rit te krijgen, om familieruzies mee te helpen op te lossen. Ik verschaf u en familie of vrienden, vriendinnen inzichten in datgene waar het mis ging en hoe of het kan worden opgelost, zodat u weer met zijn allen door één deur kunt. En u het gevoel krijgt weer verder te kunnen met uw eigen leven. Neem gerust contact op via het contactformulier. 

Mocht u in een situatie zitten waarin communicatie binnen uw familie lastig is en u heeft behoefte hier iets aan te doen? Neem dan contact op, dan gaan wij u helpen. Vaak zit de oplossing in een klein hoekje, die je zelf niet ziet en door een duwtje in de rug, je wel weer met elkaar door een deur kunt.

Hiervoor is Fix my Life erg geschikt. 

Neem Contact op voor meer informatie of om een afspraak in te plannen.

Delen

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Cat Hair Remover