Therapie 

Jezelf vinden & zijn

Stresscounseling & Relatietherapie & Gezinstherapie

 

 

 

Nieuws

Relatietherapie

In principe draait het binnen een liedesrelatie om de liefde. Toch speelt liefde een minder prominente rol dan wij denken en we kunnen bepaalde droombeelden hebben over relaties, dat we de realiteitszin kwijtraken, met relatieproblemen tot gevolg. Deze kunnen van allerlei aard zijn. Een partner kan zich niet meer geliefd voelen door de ander, maar durft dit niet aan te geven. Een van de partners heeft een gat in zijn hand en koopt alles wat los en vast zit. Dit levert hoe dan ook conflicten op. Spreken we niet naar elkaar uit wat ons dwars zit binnen de relatie, gaat een conflict sluimeren en op een gegeven moment barst de bom.

Heeft u moeite zich staande te houden in uw liefdesrelatie?

Wilt u graag gehoord en gezien worden, heeft u het gevoel dat de ander alle beslissingen neemt? Of misschien staat u wel op het punt, de relatie te willen verbreken, omdat al het gevoel weg is. Neem, bij welk probleem of conclict dan ook, contact op. Wij kunnen u helpen met een andere bril naar de relatie te gaan kijken. Sterker en krachtiger te worden binnen de relatie. Vaak zijn het inzichten die ontbreken, of vinden jullie het moeilijk compromissen te sluiten. Of durf je niet aan te geven wat je wel en niet fijn vindt, omdat het vertrouwen in de ander weg is. Of ontbreekt het aan de juiste manier van communiceren. We zijn nogal snel om het bij een ander neer te leggen, terwijl als we aangeven wat iets met ons doet, de ander zich ook open zal stellen voor een oplossing.

Laat het niet zover komen dat voor u scheiden nog de enige weg in. U bent destijds niet voor niets voor deze partner gevallen. Wij gaan u helpen de liefde weer te laten stromen.

Neem vrijblijvend contact op. 

"Elke relatie die je in je leven aangaat, is er een om iets van te leren"

Je relatie loopt niet zoals jij het graag wilt, anders was je niet op deze pagina terecht gekomen. Je wilt het anders, alleen hoe je daar moet komen, weet je niet. Je staat misschien op het punt van scheiden, omdat je jezelf helemaal bent kwijtgeraakt. Alleen weet je niet of het wel verstandig is. Twijfels, twijfels. 

Wie weet hebben jullie besloten samen in therapie te willen gaan. Ook hiervoor ben je aan het juiste adres.

Samen gaan wij er voor zorgen dat jij duidelijkheid krijgt in wat jij of jullie nodig hebt. Van daaruit gaan wij aan de slag met, hoe blijf ik mijzelf in een relatie, hoe communiceer ik in een relatie, hoe cijfer ik mijzelf niet weg, hoe krijg ik een gelijkwaardige relatie? Plan een afspraak  in.

Hoe krijg je een volwaardige en gelijkwaardige relatie? Door de juiste rol te hebben binnen de relatie.

Welke rol heb jij binnen je relatie?

Er is maar één rol die binnen een liefdesrelatie die werkt en dat is de volwassenrol.

Zodra je de ouderrol of kindrol pakt, ontstaan er wrijvingen met alle gevolgen van dien. 

 

 

 

"Elke relatie die je in je leven aangaat, is er een om iets van te leren"

 

Delen

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Cat Hair Remover