Therapie 

Jezelf vinden & zijn

Stresscounseling & Relatietherapie & Gezinstherapie

 

 

 

Boek Grip op de liefde

 

Het boek Grip op de liefde kost 15,95. ISBN 978-90-484-4277-5 Bestel het hier

Het boek is een absolute aanrader voor diegenen die worstelen met zichzelf en hun eventuele relatie en dat zijn er velen. Het boek "Grip op de liefde" beschrijft een 15-tal waargebeurde situaties waarin jij jezelf zult herkennen. Herkennen in die zin dat je bij jezelf denkt, ja zo doe ik het ook en ik begrijp nu het effect er van. Ik ga het vanaf nu anders doen. Of, dat gebeurt ook in mijn relatie en nu weet ik hoe ik het anders moet gaan aanpakken om wel die fijne relatie te hebben, waar ik zo naar verlang!

In het boek zie je hoe simpel het eigenlijk is om een relatie in stand te kunnen houden. Lees je wat je daarvoor zelf kunt doen. Het boek neemt je mee in herkenning en verandering.

Voor diegenen die geen relatie hebben, of die teleurstellingen achter de rug hebben op het gebied van relaties, die zich gekwetst voelen door een verbroken relatie, is het boek ook zeker een aanrader om te lezen. Tijdens het lezen krijg je inzichten, waarom de relatie niet werkte, waarom je je gekwest voelde, waarom je partner je niet zag staan. Waarom je moegestreden was en om die reden uit de relatie bent gestapt, terwijl je dat diep in je hart niet wilde.

Het boek laat je zien waar het aan schort in jouw leven, je eventuele relatie en welke kleine veranderingen je kunt toepassen, om aan het roer van je eigen leven te gaan staan en elles voor elkaar te krijgen, wat je wenst.

Als je verder kijkt dan alleen je relatie, zie je in het boek ook dat het leven niet alleen maar draait om relaties met een ander, maar dat het gaat om de relatie met jezelf. Je krijgt grip op de liefde, als je grip hebt op de liefde voor jezelf.

Laat nooit de liefde voor jezelf afbrokkelen. Liefde hoort zich te verdubbelen in een relatie. Jij bent er zelf bij om de liefde te verdubbelen. Het is dus niet de ander die je heeft gekwest, dat heb jij toegelaten. Het is niet de ander die je pijn doet, je stelt geen grenzen. De relatie met jezelf is zaligmakend en zolang je jezelf niet serieus neemt, neemt de ander jou ook niet serieus.

Delen

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Cat Hair Remover